adal2018 knoll gabi adal

Knoll Gabi

Knoll Gabi
Nobody To Die For

Zeneszerző: Knoll Gabi, Burai Krisztián, Stanislav Bendarjevsky
Szövegíró: Knoll Gabi

Knoll Gabinak a zene egészen kicsi korától szerves része életének, több hangszeren játszik, és mindig szól valamilyen zene a fülében.

3 éven keresztül az Egy Másik Zenekar énekesnője volt. A csapat 2012-ben a “Jó reggelt, Élet!” című dalukkal vált ismertté. A számot az MR2 Petőfi Rádió is műsorára tűzte. Ebben az évben a zenekart Magyarország egyik vezető kiadója, a Magneoton is szerződtette.  2013-ban két nagysikerű videoklippel jelentkeztek, egyiket A Dal 2013 műsorában a 30 legjobb pályamunkája közé választották. 

 

Knoll Gabi ez után egy rögtönzött youtube szólóelőadás keretében feldolgozta ByeAlex “Kedvesem” című dalát, ez az alkotás számít szóló karrierje igazi mérföldkövének.

 

Gabi Pásztor Annával közösen hangját adta egy magyar gyártású sorozat főcímdalához is. Knoll Gabi karrierjánek egyik legemlékezetesebb produkcióját A Dal 2014-es évadában mutatta be. Az InStyle magazin Knoll Gabit 12 legígéretesebb fiataljai közé sorolta cool listáján.

Knoll Gabi A Dal 2018 műsorában Nobody to die for" című dalával áll színpadra, a zenét Gabival közösen Burai Krisztián és Dominic Buczkowskival szerezte, a szöveget pedig az énekesnő írta.

Google+

 

Knoll Gabi Nobody To Die For

Videók