versenyző adal2018 sativus adal

SativuS

SativuS
Lusta lány

Zeneszerző: Szabó Márton
Szövegíró: Pájer Gábor

A soproni zenekar Lusta lány című dalával indul A Dal 2018 színpadán. A zenekar tagjai azonban már gyermekként elkezdtek zenélni.

2002-ben négy taggal alakult meg a SativuS zenekar. Akkor még gyerekként kazettára vették fel első dalaikat, amelyeket a mai napig őriznek. A zenéket folyamatosan gyártották, de nagyon ritkán adták ki őket. Legfőképpen hiphop zenei stílusban alkotnak.

2011-ben jelent meg első videóklipjük Dobj egy mosolyt címmel. 2012-ben jelent meg első lemezük, amely a START címet viselte. Ezután már zenekari felállással adtak koncerteket.

2014-ben jelent meg az Esték után című különleges videóklipjük, amely érdekes látványvilággal rendelkezik, ugyanis ez egy fordított klip, ahol például az üres dobozok megtelnek, a tűz nem elalszik, hanem meggyullad.

A Képzeletünk szüleménye címet viseli második lemezük, amely 2015-ben jelent meg. 2016-ban pedig két tehetségkutató versenyen is próbára tették magukat.

A 2018-as kihívást A Dal színpada jelenti számukra, ahol a Lusta lány" című dallal indulnak a Magyarország legjobb dala címért.

Google+

 

SativuS Lusta lány