versenyző adal2018 versenyzők noémo

Noémo

Noémo
Levegőt!

Zeneszerző: Takácsová Noémi, Szabó Dániel Ferenc, Tóth István, Szeifert Bálint Artúr
Szövegíró: Takácsová Noémi, Jeszenszky Márton

„Csak olyat énekelek, amivel abszolút egyetértek” – nyilatkozta évekkel ezelőtt Takács Noémi, a Noémo frontembere, aki zenész barátait összeválogatva zenekart alapított.

Takács Noémi az Emil.RuleZ! - Gyere át című lemezén tűnt fel először, számos alkalommal volt vendége a Modern Art Orchestrának, tagja volt a Budapest Voicesnak, valamint a BülBüls énekeseként hallhatta már az ország A Dal 2014 című műsorban is.

A Noémo zenekar 2013-ban alakult, tagjai Takács Noémi, Szabó Dániel Ferenc, Tóth István és Szeifert Bálint Artúr. A zenekar számára nagyon fontos, hogy saját szerzeményű, magyar dalokat adjanak elő, amelyek szövegével teljes mértékben azonosulni tudnak, hiszen saját tapasztalataikat, dilemmáikat írják ki magukból. 2015-ben megjelent Bal-jobb című lemezükön öt dalt hallhatunk.

A zenekar többször fellépett már a Művészetek Völgyében és a Belvárosi Fesztiválon is, legközelebb pedig A Dal 2018 színpadán láthatjuk őket. Levegőt!" című dalukkal állnak színpadra azért, hogy elnyerjék a Magyarország legjobb dala címet 2018-ban.

Google+

 

Noémo Levegőt!