versenyző adal2018 maya n peti adal

Maya 'n' Peti

Maya 'n' Peti
Nekem Te

Zeneszerző: Szalma Edvárd, Szikszai Péter
Szövegíró: Szalma Edvárd, Szikszai Péter

Szalma Annamária „Maya” és Szikszai Péter örömzenéléseiből jött létre 2016-ban a Maya ’n’ Peti akusztikus duó. Maya és Peti főként saját hangszerelésű feldolgozásokat adnak elő, a közelmúltban azonban megalkották első saját dalukat is.

Maya korábban a Volvox zenekar vokalistájaként dolgozott, de a Maya Soul latin jellegű formáció szólistájaként is szerzett már színpadi tapasztalatot. A duóban énekes, shaker, csörgő és zongorista feladatokat lát el.

Szikszai Peti egy tehetségkutató műsorban megismert zenekar, a ByTheWay egyik énekeseként vált ismertté. A duóban nemcsak énekesként vesz részt, hanem gitárral, basszusgitárral és beatbox-szal is színesebbé teszi előadásaikat.

 

A Maya ’n’ Peti duó eddig akusztikus soul-pop formációként saját feldolgozásokat készített magyar, illetve angol nyelvű, nagysikerű zeneszámokból. Kortól és műfajtól függetlenül többféle dalt is játszanak, mindig azt, ami éppen megfogja őket.

A
Nekem Te" Maya és Peti első saját dala, amelyben elmondásuk szerint „szívük, lelkük benne van”. A dalt Szalma Edvárd és Szikszai Péter írta és szerezte.

Google+

 

Maya 'n' Peti Nekem Te