adal2018 aws adal Eurovíziós Dalfesztivál Lisszabon

Lezajlott az AWS első próbája Lisszabonban

Lezajlott az AWS első próbája Lisszabonban

A modern metált játszó zenekar Magyarország képviseletében lép majd színpadra az Eurovíziós Dalfesztivál május 10-i, második elődöntőjében.

Percre pontosan meg volt adva, hogy mit kell csinálni, volt külön fülesbeállás és mikrofonpróba, valamint elmagyarázták, hogy melyik pillanatban hol kell állnunk, hogy éppen ne égessen meg minket a tűz. Profi a stáb és a producerek hihetetlen jó fejek és nagyon kedvesek.

- mondta el Siklósi Örs, az AWS énekese szerdán az első próba után.

Kiemelte, hogy rendkívüli szaktudással dolgoznak a produkción a kinti stáb tagjai. Nagyon jól érezték magukat a próbán, és bár a színpad hatalmas, sikerült bejárniuk és a tervezett koreográfiát megvalósítaniuk.

A színpadi próba után bevonultak egy megtekintő-szobába, ahol visszanézték a produkciót. Az együttes elmondta, hogy hangban min szeretnének változtatni, valamint megbeszélték a kameraállásokat, de mindenki véleménye szerint nagyon egyben van a produkció és örülnek, hogy együtt dolgozhatnak - idézte fel Siklósi Örs, hozzátéve: " ez az együttesnek nagy megtiszteltetés". A csapat a május 10-i, második elődöntőben tizenharmadikként lép színpadra a lisszaboni versenyen, amelynek elődöntőit és a május 12-i döntőt is élőben közvetíti a Duna Televízió. Az adások előtt 20 óra 30 perctől Hangolódjunk az Eurovízióra! címmel felvezető műsort követhetnek figyelemmel a nézők, ahol egyebek mellett a többi versenyzővel is megismerkedhetünk – a május 8-i adásban pedig már egy kis ízelítő is látható a próbából.

Az utazó stábot elkíséri Tér Sebestyén vlogger, aki megnyerte A Dal 2018 lisszaboni videobloggere pályázatot és aki a kulisszák mögül is tudósítani fog. A videókat A Dal Facebook-oldalán és az adal.hu honlapon találhatják meg az érdeklődők.

 

Google+