adal2018 aws hírességek drukkerek szurkolnak koltay anna

Koltay Annát magával ragadta az AWS

Koltay Annát magával ragadta az AWS

Koltay Anna és a metal?! Talán sokaknak furcsa lehet ez a párosítás, pedig a Hétvégi belépő műsorvezetője odavan ezért a műfajért. Anna óriási zenekedvelőként már izgatottan várja A Dal 2018 indulását, ahol az AWS zenekarnak szurkol.

Koltay Anna igazi muzsikus családból származik: unokatestvére Koltay Kurszán, a Margaret Island billentyűse, nagybátyja pedig Koltay Gergely, a Kormorán alapítója. De a népszerű műsorvezetőhöz nemcsak ezek a stílusok, hanem például a punk, hardcore és a metal is közel áll, de a komolyzenét is nagyon szereti.

Anna nagyon örül, hogy A Dal 2018 mezőnyében több metalzenekar is helyet kapott. Tizenéves kora óta a második otthona a koncertterem, figyeli az underground zenekarokat, és fontosnak tartja, hogy hitelességüket megtartva, a szélesebb közönség is megismerje a jobbakat. Egyik ilyen zenekar számára az AWS.

Koltay Anna szerint Siklósi Örs “meggyőző frontember” és biztos benne, hogy a tévéképernyőkön keresztül is átjön majd az a kohézió és lélek, ami a csapatot körbe lengi.

A dallamos metalcore dal, a Viszlát, nyár! nálam abszolút favorit, nemcsak a lendülete miatt húz magával, hanem az emberi kapcsolatok mélységét boncolgató szövegvilága miatt is közelinek érzem. Azt a hihetetlen energiát, ami ezekben a srácokban van, azt bizony minél többeknek át kell élniük! Hajrá AWS! Hajrá Viszlát nyár!” – zárta gondolatait a műsorvezető. 

Google+