adal2018 singh viki hírességek drukkerek szurkolnak weisz viktor

Kölcsönösen tisztelik egymást

Kölcsönösen tisztelik egymást

Weisz Viktor szerint Singh Viki „Butterfly House” című produkciója érdemes arra, hogy 2018-ban Magyarország legjobb dala legyen, hiszen szerinte egy nagyon fülbemászó dalról van szó, amit egy tehetséges, profi énekesnő fog előadni a nézőknek. Kell ennél több ok a győzelemre?

Weisz Viktornak mondhatni a vérében van a zene, hiszen édesapja szintén zenész, így gyerekkora óta körbeveszi ez a világ. Édesapja nemcsak a zene szeretetét adta át fiának, hanem a gyakorlatban is segítette: az ő zenekarában kezdett el Viktor zenélni. Országos ismertséget egy tehetségkutató műsor hozott neki 2012-ben, ahol egészen a fináléig jutott. A következő évben jelent meg első önálló dala „Táncolj” címmel, majd Hársházi Szabolcs zenei producerrel közös munkájuk eredményeként 2015-ben megjelent Viktor első lemeze, amely a „Sosem elég egy nyár” címet kapta. Dalai hallhatóak a rádiókban és a televíziós zenecsatornákon, valamint Viktor országszerte számos fellépésen is elkápráztatja rajongóit.

Weisz Viktorhoz hasonlóan Singh Vikit is már gyerekként magával ragadta a zene világa. Klasszikus zenei tanulmányai után jazz-ének szakon képezte magát, majd később a könnyebb műfajokkal: pop, rock, soul és funky zenével is megismerkedett. Tanulmányai alatt számos együttes és énekes háttérénekeseként is kipróbálta magát, azonban sosem elégedett meg a háttérszereppel, ezért önálló karrierje építésén is rendületlenül dolgozott az évek alatt. Ennek során több tehetségkutató műsorban is megfordult, valamint 2008-ban a Jazzy dalversenyen a második helyezést is magáénak tudhatta. Már rutinosan lép A Dal színpadára is, hiszen produkcióival 2016 óta minden évben bekerült a legjobb 30 dal közé.

Weisz Viktor az elmúlt évek során már többször együtt dolgozott Vikivel, és reméli, hogy ez nagyon sokáig így is lesz. Éppen ezért tapasztalatból mondja, hogy

ha Viki úgy fog énekelni, ahogyan szokott, akkor bármeddig is jut a műsorban, semmiért nem kell szégyenkeznie!”

A nézőknek pedig azt üzente Viktor, hogy

mindenképpen figyeljenek oda és szavazzanak Viki produkciójára, mert Magyarország egyik legjobb énekesnője fog a színpadon állni!”

Google+