adal2018 Living room hírességek drukkerek szurkolnak molnár mátyás

Szívesen látná a LivingRoomot nappalijában Molnár Mátyás

Szívesen látná a LivingRoomot nappalijában Molnár Mátyás

Molnár Matyi, az M4 sport műsorvezetője szerint jó lenne, ha idén ismét olyan dal győzne, ami valóban értékes, ami megmutat valamit a világnak belőlünk, magyarokból. A Kirakat élet pedig szerinte pont ilyen.

Már gyerekkora óta a sport felé húz a szíve Molnár Matyinak, az M4 műsorvezetőjének, akivel a sportműsorok alkalmával találkozhatnak a nézők a képernyő előtt. Az egyik szakmai sikere, hogy 2011-ben elnyerte a Nemzeti Sportszövetség „Év sportújságírója” díját. A sport mellett természetesen a zene sem hagyja hidegen, így A Dalt is rendszeresen nézi. Elmondása szerint a stúdióba menet már hallják A Dal előkészületének hangjait, a zenekarok első akkordjait, így minden bizonnyal kíváncsian várja a teljes produkciókat is. Éppen ezért az aktuális focimeccsek mellett biztosan szurkolni fog A Dal 2018 fellépőinek is. Matyi arra bíztatja a nézőket is, hogy vegyenek részt ebben a közös drukkolásban.

A 30 legjobb dal közül Matyi a voksát a LivingRoom Kirakat élet című dalára adta le. Bár a formáció alig egy éves múltat tudhat a háta mögött, azonban az együttest alkotó tagokról, Pál Benjáminról és Prommer Patrikról ez közel sem mondható el. Benjámin már általános iskolás korában elkezdte a zenei képzését, majd a gimnáziumi évek során több könnyűzenei formációban is elkezdte bontogatni szárnyait. Patrik pedig számos magyar zenekar tagjai között feltűnt már az évek során legfőképp dobosként, de szövegíróként, zeneszerzőként, sőt volt, hogy már énekesként is megcsillogtatta a tudását. A fiúkat a tavalyi évben, pont A Dal kapcsán hozta össze a sors, amikor Benjámin „Father’s Eyes” című dalát a legjobb 30 előadó között zenekarral a háta mögött adta elő, amelynek a dobosa volt Patrik. A fiúknak annyira megtetszett a közös munka, hogy megalapították a LivingRoom formációt és idén már így állnak a nagyérdemű elé.

A „Kirakat élet” című daluk megnyerte Matyi tetszését is, mert szerinte ez a dal nem csak egy igazi, klasszikus értelemben vett zeneiséget nyújt a hallgató számára, hanem a mondanivalója miatt is kiemelkedik a mezőnyből.

Egyre kevesebb olyan dalt hallani manapság – főleg fiataloktól – amelynek lenne mély üzenete, amelyet akár húsz év múlva meghallgatva képet kapunk a jelenkor problémáiról. A LivingRoom ezt teszi, amikor azokról a súlyos személyiségtorzulásokról ír dalt – vagy ha úgy tetszik, modernkori költőként szaval nekünk –, amelyet mindennap megfigyelhetünk, nemcsak a celebek vagy akár a sportolók világában, hanem az átlagemberek között is.”

Éppen ezért úgy gondolja, hogy a fiúk dala megérdemli a győzelmet.

Olyan jóravaló srácok, akiket egyszer én is szívesen vendégül látnék a nappalimban, csak hozzanak hangszert! Hajrá LivingRoom!” – tette hozzá Matyi.

Google+