vavra bence ceasefirex adal2018 hírességek drukkerek szurkolnak oláh gergő

Barátja mellett kampányol Oláh Gergő

Barátja mellett kampányol Oláh Gergő

Sosem lehet előre kiszámolni, hogy melyik évben éppen mi nyeri el a közönség tetszését, de Gergő biztos barátja, Vavra Bence, azaz a Ceasefire X sikerében, hiszen Bencét egy kiváló énekesnek tartja, aki minden színpadon megállja a helyét.

Oláh Gergőt először 2011-ben ismerhette meg az ország egy tehetségkutató műsoron keresztül, amelyben meg sem állt a győzelemig. Sikere után zenei karrierje is beindult, minden évben rengeteg fellépésen szórakoztatja a közönséget országszerte, valamint különböző zenei tévéműsorokban is szerepelt. A Dal színpada sem ismeretlen Gergő számára, hiszen három egymást követő évben is bekerült produkciója a legjobb 30 közé. 2017-ben megalakította a Roma Soul nevű zenekarát, amelynek tagjai az autentikus cigányzene elemeit ötvözik a modern popzenével. Ennek a munkának az egyik eredményét hallhattuk tőlük A Dal 2017 színpadán a „Nyitva a ház” című produkcióban. Az idei szériát azonban nem versenyzőként, hanem lelkes nézőként követi majd nyomon, amelynek során barátjának, Vavra Bencének szurkol.

Bence szintén egy televíziós tehetségkutatón keresztül tette meg az első lépéseket a zenei sikerhez vezető úton, először 2010-ben, majd 2012-ben. Ekkor ismerkedett meg három zenésztársával, akikkel megalapították a ByTheWay formációt. A négy fiatal fiúból álló zenekar 2013-ban indult a tehetségkutatón, amelyben rögtön a második helyezést érték el. Bence ezen a tehetségkutatón keresztül ismerkedett meg Gergővel, akivel azóta is jó barátságban vannak.

Bence a ByTheWay formáció tagjaként kezdett bele a zenei életbe, 2014-ben elkészült az első nagylemezük  „… For life” címmel, amely a következő évre már aranylemez lett. A fiúk végül tavaly novemberben jelentették be a ByTheWay megszűnését. Bence ezt követően Ceasefire X néven kezdett szólókarrierbe, és sikere azóta is töretlen. Gergő elárulta, hogy már régóta noszogatta barátját egy szóló dal ötletével, Bence azonban úgy gondolta, hogy még vár vele. Úgy tűnik, megérte kivárnia, hiszen az első önálló dalával, a „Satellites”-al rögtön sikerült is meggyőznie A Dal szakmai zsűrijét, hogy ott a helye az ország legjobb 30 dala között. Szerzeményével egyértelműen meggyőzte barátját is, hiszen Gergő elismerően beszélt a dalról:

Nagyon szeretem Bence hangját és az énektechnikáját! A dal is nagyon tetszik, pontosan ilyenre számítottam tőle, és úgy gondolom, hogy élőben még jobban fogja énekelni!”

Bencének pedig azt üzente, hogy legyen a színpadon természetes, szabad és énekeljen egy nagyot, mert igazán tud!

Google+