adal2018 hírességek drukkerek szurkolnak béli ádám noémo

„A színpad soha nem a pirotechnikától lángol igazán”

„A színpad soha nem a pirotechnikától lángol igazán”

Béli Ádám műsorvezető szívéhez mindig is közel állt a zene, és úgy gondolja, hogy idén a Noémo együttes „Levegőt!” című dala érdemli a győzelmet, mert egy 100%-ban eredeti és magyar dal, szuper zenészekből álló, igazi zenekarral.

A Kaposvári Egyetemen szerzett színművészeti diplomát Béli Ádám, aki a művészet és a média világának szinte minden szegmensében kipróbálta már magát az elmúlt évek során. Játszott már színházi darabokban és a mozivásznon is, szinkronizált sorozatokat és reklámokat. Ezt követően különböző produkciók gyártásvezetőjeként is tevékenykedett, szerkesztőként és rendezőként pedig a közmédia egyik műsorában próbálta ki magát. Később ismét a kamerák elé került és jelenleg az M5 „Hétvégi belépő” műsorvezetőjeként találkozhatnak vele a nézők. A művészeti élet minden szegmense közel áll Ádámhoz, amiből természetesen a zene sem maradhat ki. Elmondása szerint már kiskorától szerves része az életének „az énekelt vers”. Nagy kedvencei között említette az Igricek, a Kaláka és a Szélkiáltó együtteseket, melyeknek dalaiban számára az a közös, hogy nagyon magas minőségű vers-megzenésítések, bátran játékosak és kortalanok is egyben. Kicsit modernebb köntösben, de ezeket az elemeket, és a kedvenceivel közös gyökeret találta meg A Dal 2018 versenyzői közül Noémo „Levegőt!” című dalában.

A 2013-ban alakult Noémo együttes tagjai, Takács Noémi, Szabó Dániel Ferenc, Tóth István és Szeifert Bálint Artúr számára az az igazi öröm, ha a saját szerzeményű, magyar nyelvű zenéjükkel oszthatják meg gondolataikat a közönséggel. Csakis olyan zenét alkotnak, amelynek van mondanivalója, és amivel teljes mértékben egyetértenek és azonosulni tudnak. Nem állnak be az aktuális trend zenék sorába, hanem mindig próbálnak eredetiek maradni, amit az is bizonyít, hogy saját magukat „levendula pop formációnak” titulálják.

Stílusukkal és a letisztult zenéjükkel Ádám is teljesen azonosulni tud. Sőt, éppen ebben látja a siker és a győzelem kulcsát és úgy gondolja, hogy ma már A Dal nézői, na meg persze egész Európa az igazi eredetiséget keresi. Márpedig ezt meg fogják találni a Noémo formáció produkciójában is. Éppen ezért azt üzente a nézőknek, hogy legyenek mindenre nyitottak, és ne a flitteres ruhákon, hanem a tartalomban örüljenek a csillogásnak!

Google+