vastag tamás hírességek drukkerek szurkolnak vastag csaba

Testvérének szurkol Vastag Csaba

Testvérének szurkol Vastag Csaba

Vastag Csaba, énekes, természetesen öccsének, Vastag Tamásnak és a “Ne hagyj reményt” című dalának drukkol A Dal 2018 versenyében. Hogy miért látja esélyes győztesnek a szerzeményt és miért lépett vissza a kihívói közül, adal.hu-nak elárulta.

A Vastag fiúknak a vérében van a zenélés, ezt már számtalan elismerés bizonyította, amit külön-külön és együtt zsebelhettek be. Országosan ismertté mindkettejüket egy zenei tehetségkutató verseny tette, bár Tamás már előtte is próbálgatta a szárnyait, mint musicalszínész. Viszont miután egymás ellen kellett versenyezniük, eldöntötték, hogy ilyen többé nem lesz.

 

Ugyan lett volna egy szerzeményem, amit A Dal 2018-ra én is szívesen beneveztem volna, de Tomival megegyeztünk abban, hogy egymás ellen nem indulunk többet semmilyen versenyen, ezért ezt a dalt máshol fogom hasznosítani."

 

Csaba azonban nem csak testvéri szeretetből lépett vissza a versenytől, nagyon is esélyesnek tartja öccse „Ne hagyj reményt” című dalát.

 

A dal előnye, hogy rendkívül szövegcentrikus és tartalma igazán mély üzenettel bír. Bízom benne, hogy ez a közönséget is megragadja majd, hiszen ez a dal valóban komoly mondanivalót hordoz."

 

Ugyan nem sok lehetőségük van a Vastag-fivéreknek együtt zenélni, mert más zenei stílust képviselnek, de ha mégis alkalmuk nyílik rá, nagyon értékelik. Mindketten profi előadók, más-más kvalitásokkal, ezt Csaba is hangsúlyozta.

 

Tomi egy nagyon őszinte előadó és páratlanul jól tud üzeneteket megfogalmazni. Nem szoktam neki tanácsokat adni, mert szerintem magától is jól tudja, mit csinál."

Google+