király viktor adal2018 hírességek drukkerek szurkolnak király linda

Testvérének szurkol Király Linda!

Testvérének szurkol Király Linda!

Linda szerint testvére, Király Viktor dala érdemelné a győzelmet A Dal 2018-ban, hiszen az évek során számtalanszor tett már le az asztalra igényes és fülbemászó zenét, ami alól a „Budapest Girl” sem kivétel.

A New Yorkban született testvérek idősebb tagja, Linda már nyolc éves korától foglalkozott zenével, majd tizenkét éves korában számos amerikai tv műsorba is bekerült és egy híres musical szereplői közé is beválasztották. Zenei karrierjét hazánkban folytatta tovább, miután a család 1999-ben hazaköltözött, de igazi országos ismertségre 2002-ben tett szert a „Szerelem az utolsó vérig” című dalával. Első albuma 2003-ban jelent meg „#1” címmel, melyen magyar és angol nyelvű dalokkal is megörvendeztette a rajongókat. Az elmúlt évek során számos remek dalt köszönhettünk neki, mint a „Can’t Let Go”, az „Untried” vagy a Viktorral készített „Move Faster” című dalt. Linda nemcsak énekesként, hanem dalszerzőként is megállja a helyét, több nemzetközi előadónak is írt már dalokat.

A Dal színpada sem idegen Lindának, hiszen többször indult már a versenyben. Első alkalommal a testvérei oldalán lépett a színpadra az „Untried” című dallal, majd legközelebb 2014-ben már testvére, Király Viktor versenytársaként adta elő az „Everything” című produkcióját. A Dal 2018-as szériáját ezúttal csak nézőként követi nyomon, és természetesen testvérének, Király Viktornak szurkol, aki elmondása szerint megérdemli a győzelmet, hiszen zseniális, nemcsak előadóművészként és énekesként, hanem zeneszerzőként is.

Bár a szüleik is zenei pályán tevékenykedtek, de Viktor csak a Király-család Magyarországra költözése után, mondhatni nővére sikerei hatására kezdett el komolyabban foglalkozni a zenei karrierjével. Első próbálkozásai az ikertestvérével alapított Twinz együttes, majd „A Társulat” című showműsor középdöntője volt. Az igazi siker és áttörés 2008-ban érkezett, amikor az egyik kereskedelmi csatorna tehetségkutató műsorának győztese lett, innentől kezdve indult be a zenei karrierje. A következő évben megjelent a nevét viselő bemutatkozó lemeze, amelyről a „Forgószél” című száma az év egyik legnagyobb hazai slágere lett. Második önálló albuma „Solo” címmel jelent meg, amelynek névadó dala elsöprő sikert aratott a hazai rádiókban és zenecsatornákon is. A nővérével közös munkái mellett számos sikeres önálló dalt dobott a piacra, mint az „Over”, „Fire”, vagy a „Chasing Demons”. A Dal színpadán önállóan először 2014-ben fogadhatta a közönség, amikor egészen a döntőig jutott a „Running Out Of Time” című dalával.

Az idei szériában a „Budapest Girl” című szerzeményével próbálja meggyőzni a nézőket, hogy 2018-ban az övé Magyarország legjobb dala. Linda szerint ezt abszolút meg is érdemelné, hiszen testvérének ezúttal is sikerült egy zseniális, populáris dalt összehoznia, ami a szerelmes vonal mellett Budapestet is dicséri, és megvan benne az a fülbemászó refrén, ami megmarad az ember fülében.

Eszméletlenül büszke vagyok rá! Úgy gondolom, hogy Viktor abszolút megállná a helyét bármilyen színpadon, hiszen rengetegszer bizonyította már, hogy ő egy egész csomag, zseniális énekes és zeneszerző is egyben! Számtalanszor tett már le az asztalra igényes, fülbemászó, populáris zenét, és a versenyben induló dalával megérdemli a győzelmet. Én nagyon-nagyon szurkolok neki!”

Google+