adal2018 knoll gabi hírességek drukkerek szurkolnak pásztor anna

Pásztor Anna: Knoll Gabit a világítótoronyba

Pásztor Anna: Knoll Gabit a világítótoronyba

Pásztor Anna és Knoll Gabi nagyon jó barátok, így nem véletlen, hogy az Anna and the Barbies énekesnője a Nobody To Die For című dalnak szurkol.

Pásztor Anna többszörös Fonogram-díjas énekesnő, előadóművész, színész, táncművész, akinek a nevéhez olyan nagysikerű slágerek fűződnek, mint a Márti dala, az Álmatlan vagy a Játszanék veled. Utóbbi dalt Knoll Gabival együtt énekelte és az egyik magyar sorozat főcímdala lett. Az egymásra találás nem volt egyszerű, több tucat próbafelvétel készült a dalról, míg az utolsó pillanatban megtalálták a műsor producerei a „tökéletes hangokat” hozzá. Knoll Gabi ugyanis egyedi hangszínével és fiatalos előadásmódjával tökéletesre csiszolta a fülbemászó szerzeményt, melyben a Pásztor Anna vállalta magára a rapet. Azóta több Anna and the Barbies koncerten léptek közösen színpadra.

Pásztor Anna jelenleg külföldön tartózkodik, de még a távolból is szurkol – a tőle megszokott egyedi stílusban – Gabi dalának.

Metál egy világban élünk, finomra hangolt, csiklandós melódiák szükségeltetnek az eltompult érzékeink újraindításához. A buja szirének éneke mindig hazacsalogathatja az eltévedt hajósokat.”

És hogy hol lenne a helye a „buja szirénnek”, azaz Knoll Gabinak? Anna erre is megadta a választ:

Knoll Gabit a világítótoronyba!”

Google+