Egy újabb igen a yesyes-nek!

Egy újabb igen a yesyes-nek!

Hogy mi az, ami összehozhat egy meteorológust és a yesyes-t? Természetesen A Dal 2018!

A yesyes formáció egy igazán energikus zenével, az I let you run away című dallal száll ringbe A Dal 2018 műsorában.

A zenekar három éve, 2015-ben alakult. A két alapítótagjának, Szabó Ádám énekesnek és Katona Tamás dobosnak eredeti hangzású, elektroakusztikus dallamvilágot sikerült megteremtenie, amit A Dal 2018-ban is szeretnének megismertetni a nagyközönséggel.

Az énekes, Szabó Ádám neve sokaknak ismerősen csenghet, bár akkor lesz teljes az összkép, ha hozzátesszük, hogy harmonikaművészként ismerte meg az egész ország. Természetesen ezt a tudását a zenekarban is kamatoztatja. Több tehetségkutatóban is szerepelt, sőt a Spirit Színház egy darabjában színészi tehetségét is megmutathatta. A Dal színpadán is többször bizonyította tehetségét Ádám, de akkor még egyedül.A formáció másik fiatal tehetsége A Silver Proof egykori dobosa, Katona Tamás. Számukra nem idegen a közös munka, hiszen Ádám 2015-ben a közösen írt számukkal, a Give Me Your Love-val szerepelt A Dal műsorában.

A zenekar rajongója Brockhauser Barbara, az MTVA csinos időjósa, aki most is természetesen a fiúknak szurkol. Barbi pályafutása teljesen más vonalon kezdődött, hiszen egyetemista koráig modellkedett. Később azonban úgy döntött, inkább az egyetemet és a meteorológia tudományát választja a kifutók világa helyett.

A yesyes
I Let You Run Away dalát is a szívébe zárta, amiről így nyilatkozott:

 

Már a múlt évben is nagyon tetszett Szabó Ádám Together címü dala, és idén sem csalódtam a yesyes formáció számában. Az énekkel fűszerezett modern elektronikus hangzás tetszik, ami manapság populáris vonalnak számít, de mégsem lett tucatdal. Fülbemászó és szerintem könnyen azonosítható a zenekar arculatával, másrészt tetszik a fiúk hangszíne is.”

Barbara a nézőket is arra buzdítja, hogy támogassák a zenekart!

Google+