adal2018 sativus hírességek drukkerek animal cannibals

A SativuS biztatására kérik a „szorgos fiúkat és a Lusta lányokat”!

A SativuS biztatására kérik a „szorgos fiúkat és a Lusta lányokat”!

Évekkel ezelőtt egy „másik lány” révén szerzett országos ismertséget az Animal Cannibals duó, és remélik, hogy a SativuS formációnak is szerencsét hoz a saját „Lusta lányuk”.

Az Animal Cannibals első dala 1990-ben készült el, majd 1991-től kezdve Qka MC és Ricsipi duója rendületlenül jelen van a magyar zenei életben. Számos korábbi demókazetta után 1995-ben adták ki első kislemezüket „Takarítónő” címmel. Ez a bizonyos másik lány alapozta meg az ismertségüket és sikereiket. Mondhatni, nincs olyan Magyarországon, aki ne hallotta volna már a jól ismert dalukat.

Az elmúlt évek során számos albumot adtak ki, 2 aranylemez és egy platinalemez tulajdonosai, sőt három alkalommal még az Arany Zsiráf díjat is bezsebelték. A fiúk különös figyelmet fordítanak a fiatal rap és hiphop zenészek felkutatására is. Ennek érdekében indították el annak idején a Fila Rap Jam rendezvénysorozatot, melyet számos hasonló program követett. Épp ezért nem csoda, hogy A Dal 2018 versenyzői közül a hiphop műfajt képviselő SativuS formáció mellé teszik a voksukat.

Qka MC szavaival élve:

a fiúk sugározzák magukból a könnyed életigenlést, így szinte az első pillanattól egy nyelvet beszélünk. Közös munka ennek ellenére még nem volt, de lehet, hogy az idei év hozhat ilyet is.”

A SativuS zenekar a kannibálokhoz képest még mondhatni gyerekcipőben jár, pedig már ők is 15 éve örvendeztetik meg a rajongókat a jobbnál jobb dalokkal. A „START” című első lemezükre 10 évet kellett várni, amit viszont már 3 év múlva követett a „Képzeletünk Szüleménye” című második lemez. Az elmúlt évek során a formációnak számos dala és videóklipje jelent meg, és rengeteg fellépést tudhatnak már a hátuk mögött. Bár a fiúk rutinosak a közönség előtti szereplés terén, azonban A Dal 2018 színpadán mutathatják meg először az egész országnak tudásukat. Éppen ezért biztosan szívesen megfogadják Qka MC tanácsát, aki sok éves tapasztalat birtokában azt üzente a fiúknak, hogy az egészséges izgalom természetesen belefér, de a lényeg, hogy élvezzék ki a lehetőséget, hogy a legnagyobb hobbijukkal most ilyen rangos versenyen foglalkozhatnak!

Befejezésként a nézőknek is üzent a kannibálok képviseletében Qka MC:

A néző, hallgató és nem utolsósorban szavazó közönséget arra kérném, hogy A Dal versenyhelyzete ellenére lazuljanak el, és egyszerűen csak adják át magukat a SativuS hangulatának! Bíztassák őket a szorgos fiúk és a Lusta Lányok!”

Google+