adal2018 leander kills hírességek szurkolnak vikidál gyula

Vikidál Gyula a Leander Kills szurkolói között

Vikidál Gyula a Leander Kills szurkolói között

Vikidál Gyula, a magyar rocklegenda is felfigyelt A Dal 2018 indulói közül az egyik zenekarra, és adal.hu-nak azt is elárulta, miért pont a Leander Kills "Nem szól harang" című dalának szurkol.

Ha valakinek, éppen Vikidál Gyulának tévedhetetlen érzéke van ahhoz, hogy meghallja egy fiatal zenekarban a jövő ígéretes lehetőségét.

 

Nagyon ritka az olyan zenekar a hazai zenei palettán, mint a Leander Kills, ami az új hullámos, heavy metál műfajt képviseli és a lágy dallamos megszólalást váltogatja a metálra jellemző erőteljes megszólalással, és ezzel az érdekes zenei megfogalmazással mindenki számára befogadható zenét tud csinálni" – kezdte Gyula a Leander Kills jellemzését.

 

A híres rockopera, az István a király Koppánya, több országosan ismert rock-zenekar énekese, először idén, a Vikidál 70 című Aréna koncertjén dolgozott együtt a Leander Kills csapatának két tagjával.

 

Olyan alázattal zenéltek velem együtt a színpadon, hogy nem is képzeltem volna, hogy ennyire jól megtaláljuk a közös hangot. Itt a bizonyíték arra, hogy az együtt zenélésnek milyen összetartó ereje van. Úgy érzem, közel kerültünk egymáshoz."

 

A 2015-ben alakult metál zenekar már túl van néhány olyan slágeren, mint a "Szerelmetlen dal" vagy a "Valami Folyjon", amik nagy sikert arattak a rajongóik körében. A Dal 2017-ben Élet című szerzeményükkel egészen a döntőig meneteltek. Idén pedig a "Nem szól harang" című dalukkal jutottak be A Dal 2018 legjobb 30 előadója és dala közé.

 

 

Vikidál Gyula szerint a Leander Kills megérdemli a sikert.

 

Teli vannak fiatalos lendülettel, de emellett tisztelik a múlt zenéjét és nagyon jól is művelik azt. Úgy gondolom, hogy nagyon értékeset alkotnak ismét, ezért is drukkolok annak, hogy ők nyerjék A Dal 2018-at a „Nem szól harang” című dalukkal, ami szerintem különleges és nagyon jól sikerült."

 

Majd fél évszázados zenei múltjával Gyula csak annyit javasol a Leander Kills tagjainak, hogy

legyenek önmaguk! Nem kell cifrázni, nem kellenek a sallangok, Leander igazi vezér, legyetek fiatal sólymok, repüljetek vele.”

Google+