adal2018 tolvai reni hírességek drukkerek szurkolnak

“Különleges hang, fülbemászó részletek, dögös lüktetés”

“Különleges hang, fülbemászó részletek, dögös lüktetés”

Tolvai Reniről és versenydaláról vallott így Kolozsi Kilián. A Duna Televízió műsorvezetője szerint ugyanis Reni Crack My Code című szerzeménye lehet Magyarország legjobb dala 2018-ban.

Kolozsi Kilián jelenleg a Duna Televízió Család-barát című műsorának egyik férfi műsorvezetője. A Székelyföldön született tévés Kolozsváron végezte a színművészeti képzést, majd a Szegedi Nemzeti Színházban kapott állást. A Dunán a Zebra című műsorban debütált, később a Veszélyben, a Gazdakör, a Kerékpártúra és az M4 Szabadidő című műsorokat vezette. A Gyergyószentmiklósról származó műsorvezető jelenleg Budapesten él, 15 éve házas és egy 13 éves lánygyermek édesapja.

 

Kilián már csak azért is Reninek drukkol, mert Reni is erdélyi származású. Tolvai Reni Nagyváradon született, 2010-ig nem hallhatott róla a magyar közönség, ekkor jelentkezett az egyik kereskedelmi csatorna tehetségkutatójába. Nem is akármilyen eredményt ért el: megnyerte a versenyt! Még ebben az évben megjelent A döntőben elhangzott dalok címmel első koncertalbuma. 2011-ben kiadta első lemezét, Ékszer címmel. Tehetségére az egész hazai zenei élet felfigyelt, 2012-ben és 2016-ban pedig megmérette magát A Dal című műsorban.

Tolvai Reni dalai az R&B-pop kategóriába sorolhatók, de megtalálhatók bennük az electro pop, jazz és soul behatások is. Egyéni stílusára nagy hatással voltak példaképei: Beyoncé Knowles és Aretha Franklin.

Legújabb dala, a Crack My Code egy igazán vidám, nyári hangulatot idéző dal. Olyan, mint Reni – mondja Kolozsi Kilián.

 

Reni dala hallatán most már komolyan elgondolkodtam, hogy jó lett volna az a bizonyos informatikus diploma is. Nem állítom, hogy sikerülne azzal együtt feltörni a kódját, de hát a titokzatosság, csábítás és szexepil mindig is hozzátartozott a Tolvai Reniséghez! Szerencsés az a fickó, akinek sikerül megoldani a feladványt, nekünk többieknek meg marad a hangja, a zenéje, a dal! De köszönjük szépen, ezzel is jól elleszünk egy bulizós estén” – tette hozzá.

Google+