adal2018 #yeahla ft. eszes viki hírességek drukkerek szurkolnak ujvári zoltán szilveszter zola

#yeahlanak és Eszes Vikinek szurkol Zola

#yeahlanak és Eszes Vikinek szurkol Zola

A Dal korábbi versenyzője, a New Level Empire tagja, Zola idén nem versenyez, csak szurkol. Szerkesztőségünknek, adal.hu-nak azt is elárulta, hogy miért éppen #yeahla ft. Eszes Viki előadópáros dala a kedvence.

Ujvári Zoltán Szilveszter, ismertebb nevén Zola, országos hírnévre elsősorban televíziós műsorvezetőként tett szert, de zenészként, énekesként sem kerülte el a siker és az elismerés. New Level Empire nevű zenekara, a "The Last One” című dalukkal korábban bekerült A Dal 2014 legjobb 30 magyar dala közé. Ugyan nem nekik jutott a megtiszteltetés, hogy Magyarországot képviseljék, de A Dal zsűrije és a közönség egészen az ötödik helyig jutatta őket.

Zola tehát jól tudja, milyen A Dal színpadán állni, idén azonban barátja és kollégája #yeahla miatt szurkol, aki Eszes Vikivel közös, "1 Szó Mint 100" című dalukkal került be A Dal 2018 legjobbjai közé.

Nagyon kellemes zenei harmóniája van Eszes Viki hangjával ennek a dalnak és olyan íve, amit egy ilyen daltól elvárunk. Nem akarja megváltani a világot, nem akarja túlmatekozni a zenét és ebben az egyszerűségben van a szépsége. Szerintem épp ilyennek kell lennie egy dalnak" – fejtette ki Zola, hogy szerinte miért lehet #yeahla ft. Eszes Viki dala, az 1 Szó Mint 100 a legesélyesebb A Dal 2018 színpadán, hogy elnyerjék a Magyarország legjobb dala címet.

Zola és #yeahla egyébként már sokszor dolgoztak együtt, közös projektjeik során #yeahla elsősorban, mint szaxofonos szerepelt, míg az "1 Szó Mint 100" című dalban szövegíróként és zeneszerzőként is megcsillantja tehetségét.

Az, hogy egy szaxofonos srác egy olyan dalt írt, ami egyáltalán nem fúvós szekció orientált, külön jó pont a szememben –  emelte ki adal.hu-nak Zola.

#yeahlának és Eszes Vikinek sem az "1 Szó Mint 100" az első közös munkájuk. Korábban már a „My Life” és az „Elég jó” című dalokban is együttműködtek, amiket #yeahla az általa képviselt „kézműves pop” ékes példáinak nevez.

Zola szerint az, hogy az előadók A Dal 2018-as évadát meg tudják-e nyerni, nagyban múlik a csapat vizuális összképén és azon, mennyire tudják átadni az érzést, amit a daluk képvisel. Ami pedig a lámpalázat illeti, amiből Zolának is kijutott korábban, amikor maga is A Dal 2014 színpadán versenyzett, Zola azt üzeni #yeahla ft. Eszes Viki előadópárosnak:

„csak lazán, mosolygósan, akkor minden rendben lesz.”

Google+